Jetindir Görüntüleme CamStudio Kullanıcı Yorumları

CamStudio

Kullanıcı Yorumları

CamStudio 2.7.2 için mevlüt dedi ki; (25 Şubat 2015 Çarşamba 17:28 - 3 yıl önce)

hatane biliyonmu inmiyork,i neden

CamStudio 2.7.2 için babacan dedi ki; (30 Haziran 2014 Pazartesi 12:07 - 3 yıl önce)

beyler bildiğime göre camtasia windows xp lere yok hata veiri

CamStudio 2.7.2 için Onur dedi ki; (6 Haziran 2014 Cuma 20:36 - 3 yıl önce)

Arkadaşlar ben açıyorum bunu ardında oyunu açıyorum oyun gözükmüyor masaüstü gözüküyor sinir oldum acil yardım

CamStudio 2.7.2 için umut dedi ki; (6 Mayıs 2014 Salı 19:15 - 4 yıl önce)

sayfa hata veriyo nolur şu sorunu çözün

CamStudio 2.7.2 için aa dedi ki; (28 Mart 2014 Cuma 16:47 - 4 yıl önce)

1-nasıl açılır
2-nasıl alt yazı eklicem
3-nerde indirme linkiiii
4-nasıl sesi felan kapatıp acam

CamStudio 2.7.2 için Şenol dedi ki; (9 Mart 2014 Pazar 14:23 - 4 yıl önce)

Arkadaşlar ben CamStudio yu indiriyorum asaüstüne geliyor açmaya çalışıyorum hata veriyor Nedeni Ne Acaba Yarmcı Olurmuunuz...

CamStudio 2.7.2 için talha dedi ki; (10 Eylül 2013 Salı 10:15 - 4 yıl önce)

ya ben bunu bu siteden nasıl indireceğim bana bir yardım edin indirme yerini göremiyorum

CamStudio 2.7.2 için AcaciAlakasıSakız dedi ki; (30 Haziran 2013 Pazar 00:02 - 4 yıl önce)

Bu programı genellikle MSP videosu çekmek için kullanıyorum.Eğer MSP videosu çekmek için indiriyosanız, iilk önce BandiCam\'ı indirin.Görüntüyü netleştirir.Next yazması için işaretli olmayan düğmeye basmanız yeterli ;) Anlatım kötü oldu ama indirince ne demek istediğimi gayet güzel anlayacaksınız. ;)
-AcaciAlakısuSakız

CamStudio 2.7.2 için cennet dedi ki; (24 Haziran 2013 Pazartesi 19:13 - 4 yıl önce)

program masaüstüne inmiyor ne yapacağım başka bir dosyanın içinde mi bulacağım?

CamStudio 2.7.2 için Fatih dedi ki; (2 Haziran 2013 Pazar 18:47 - 4 yıl önce)

@Sanane
Dizüstü bilgisayara hiçbir zararı olmaz, açılmama nedeni başka bir sorun olmalı. Programın yaptığı tek şey ekrandaki görüntüyü video olarak kaydetmek, onun dışında hiçbir işleme karışmaz.

Yeni kurdum ben de programı, kullanış olarak hiçbir zorluğu yok. İsterseniz sadece kaydetmek istediğiniz alanı seçiyorsunuz araçlar kısmındaki seçeneği ile o alanı kaydediyor. Boyut olarak da normal derecede yer kaplıyor çekimleri.

Sayfalar: [1] 2